SpiderTech tape is een medicijnvrije katoenen kinesiologische tape, aan te brengen op het lichaam eender waar het pijn doet.

SpiderTech is de eerste die handige, gestandaardiseerde en makkelijk te gebruiken voorgesneden applicaties voorziet, “Spiders” genaamd. We hebben ook een Universele X Spider voor iedereen ontworpen.
 

Elke Spider is gemaakt uit één doorlopend stuk kinesiologische tape op een super efficiënte manier te integreren met het lichaam. De tape is ontwikkeld met dezelfde dikte en elasticiteit als de menselijke huid, een second skin. Dit laat integratie, steun en stabilisatie toe, zonder een gezond bewegingsbereik aan te tasten. 17 voorgesneden Spiders zijn ontwikkeld voor specifieke lichaamsdelen. Het grote voordeel daarvan is: geen knipwerk, geen productverlies en geen anatomische of fysiologische kennis vereist. Volg gewoon de instructies op de verpakking en website!

Just Stick it where it hurts!

Veel SpiderTech Pre-Cut Spiders kunnen gebruikt worden op verschillende regio’s van het lichaam en onze X’s Y’s en I’s zijn vrijwel overal bruikbaar!

Waaruit zijn de Spiders gemaakt?

Alle SpiderTech producten zijn gemaakt uit de originele en industrieleidende Kinesiologische tape fabrikant uit Japan. Met meer dan 30 jaar aan klinisch bewezen resultaten is het simpelweg de beste tape verkrijgbaar.

De Spiders zijn gemaakt uit hoogwaardig 100% katoen met een 100% polyacrylaat lijm. Er bevindt zich geen latex in de producten.
SpiderTech is waterbestendig, ademend, en kan voor meerdere dagen gedragen worden. SpiderTech producten zijn ontworpen voor gebruik tijdens zware fysieke inspanningen. De non-latex lijm kleeft wanneer je het nodig hebt en laat geen sporen na het verwijderen.

 

SpiderTech Inc. is ISO approved.